Beoordelingen van Spareribs & Grill Apeldoorn

Recente recensies van Spareribs & Grill Apeldoorn

5 sterren na 23 reviews

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grote porties goed warm Aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed, lekker en snel! En grote porties!

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze 2e bestelling (nu rechtstreeks) en we zijn enorn tevreden! Heerlijk vlees, goede hoeveelheid extra gerechten bij de grill plate. Naast heerlijk eten ook snelle bestelling, snelle levering en vriendelijke bezorger. Aanrader!

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorger en het eten was lekker, grote porties (het was teveel voor ons) en gelukkig niet te zout. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige service, onwijs lekker eten en hele vriendelijke mensen. Voor ons een aanrader!

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs waren heerlijk en voldoende. Gebakken aardappels lekker kruidig. Salade was eenvoudig, mag wel wat smakelijker,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en wat was dat lekker zeg. De schotel voor drie personen besteld. Wij hebben er met z'n vieren heerlijk van gegeten en er was zelfs nog over. Voor herhaling vatbaar!

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en lekker spul voor een goeie prijs

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke kalf spareribs schotel. Zo mals en een goede portie. Zeker een aanrader!

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker eten en snel service

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen eigenlijk nooit online, aangezien er altijd wel iets niet naar verwachting is, maar na jaren toch deze zaak een geprobeerd; Geen enkele spijt !! Zeer correcte bezorger, heerlijk veel eten op een prima temperatuur en als bonus nog gratis heerlijke verse, knapperige frietjes !! Kortom; deze zaak kan ik zeer aanraden en ik bestel zeker binnenkort opnieuw !! Ga zo door !!! 👍🙏👊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De eerste keer besteld, was héérlijk. Snel bezorgd en erg vriendelijke bezorger!

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben hier voor eerst besteld en beviel goed, was super lekkeren zeker voor herhaling vatbaar

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten ! Grote porties en verse sla, gaan we zeker vaker bestellen.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na het betellen werd ik gebeld dat een bepaald product was uitverkocht wat we wel besteld hadden. We konden iets anders betellen. Dit was duurder maar hoefden niet bij te betalen. De bezorging was uiteindelijk iets later dan aangegeven, maar keurig netjes op afstand Het eten was goed. Meer dan voldoende en lekker. Ook de temperatuur was nog goed. Kortom, goede prijs kwaliteit en top service.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en super service! Het vlees was lekker, met veel friet en rijst er bij. Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en lekker eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 van de beste grill specialisten in Apeldoorn. Echt lekker bereid met heerlijke aardappelschijfjes en dito salade. Geen slappe zooi zoals bij de meeste restaurants, en het vlees ruikt/smaak naar een beetje houtskool. Blijkbaar heeft de kok hier verstand van lekker eten en weet wat ie moet doen. Als je besteld via hun eigen site gaat dat makkelijk met Ideal en houden hun er meer financieel aan over dan via Thuisbezorgd. Je krijgt dan ook gewoon een status-update en dat is toch wel fijn.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, meesterlijke spareribs en genoeg patat.

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk glutenvrij gegeten en geen klachten nadien. De lamskoteletten waren super!

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👍